Eraspo Helmond

Over Ons.

Eraspo Helmond zit al sinds 1981 aan de Heikantseweg 16. Ooit begonnen met de verkoop van potgrond, siertuincompost, tuinturf en molmmest, inmiddels uitgegroeid tot verkooplocatie met showtuin voor alle hoveniers en particulieren uit de regio.

Tuinbemesten of vernieuwen.

Eraspo voert een uitgebreid assortiment bemestingsproducten, split & siergrind en tuindecoratie. Een groot aanbod om de tuin van uzelf of uw klant te onderhouden en verfraaien.

Onze locatie in Helmond is speciaal ingericht voor het afhalen van kleinere partijen. U kunt de producten los gestort afhalen vanaf een halve m3. Deze worden dan door middel van een shovel op uw aanhanger geladen. Tevens zijn er veel producten in zakken verkrijgbaar en op aanvraag in big bags.

Wilt u de grondkwaliteit van uw tuin verbeteren, verdienen uw planten betere voeding, wilt u iets vernieuwen in uw tuin of op uw terras? Kom dan langs aan de Heikantseweg 16 in Helmond! Wij voorzien u graag van advies!

  • Potgrond, compost en andere bemesting
  • Siergrind, split, keien, boomschors etc.
  • 500+ tuinbeelden, bloempotten, vuurschalen en decoratie
Neem contact met ons op

Eraspo Helmond

Eraspo voert een uitgebreid assortiment tuinbemestingsproducten om de tuin van uzelf of uw klant te onderhouden en verfraaien.

U kunt de producten los gestort afhalen vanaf een halve m3. Deze worden door middel van een shovel op uw aanhanger geladen. Tevens zijn er veel producten in zakken verkrijgbaar en op aanvraag in big bags. Het is daarnaast in overleg mogelijk om uw producten aan huis te leveren.

I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN IS HET MOMENTEEL ENKEL MOGELIJK PRODUCTEN AF TE HALEN NA EEN TELFONISCHE BESTELLING!

Locatie Helmond: 0492-382777

Locatie Asten: 0493-560290

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31 492 382777 info@eraspohelmond.nl

Contactformulier

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×